Over ons

Expert in industriële reiniging

Goodway Benelux is de alleenvertegenwoordiger voor de Benelux van Goodway Technologies Corporation (USA). Goodway Benelux verkoopt en verhuurt reinigingsapparatuur voor industriële installaties.

Voor elke situatie een oplossing

Stilstand door regulier onderhoud en onverwachte storingen vormen een grote kostenpost in industriële omgevingen. Of het nu gaat om een elektriciteitscentrale, een productiebedrijf of de klimaatinstallatie van een ziekenhuis. Goodway Technologies Corporation heeft voor elke situatie een product ontwikkeld dat de stilstand van uw installatie aanzienlijk bekort en storingen voorkomt.

Met behulp van gespecialiseerde apparatuur worden alle afzettingen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in buizen, pijpen en slangen, snel en volledig verwijderd. Alleen al door het tegengaan van rendementsverlies in uw installaties verdient u uw reinigingsapparatuur snel terug.

Ook voor advies over industriële reiniging

Goodway Benelux geeft adviezen en begeleidt uw medewerkers bij het gebruik.

Onze werkplaats

Voor onderhoud en reparatie bent u bij Goodway Benelux aan het juiste adres. Wij beschikken over een compleet ingerichte werkplaats waar wij praktisch alle defecten aan onze pijp- en luchtkanaalreinigingsapparatuur kunnen repareren.

Reparatie van flexibele assen

Gooi uw gebroken assen niet weg! In de meeste gevallen zijn deze assen nog goed te repareren. Defecte assen (gebroken of niet) hebben bij ons nog een restwaarde en kunnen worden ingeruild bij aankoop van een nieuwe of inruil as.

Maatwerk

Speciale wensen? Ook voor op maat gemaakte toepassingen, zoals verlengstukken, koppelingen en verloopnippels met elke gewenste schroefdraad kunt u bij ons terecht.

Kom langs

Bent u in de buurt of u zit op de A27, kom dan eens bij ons langs, onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden die Goodway Benelux u kan bieden.