Luchtkanaalreiniging met professionele apparatuur

Luchtkanaalreiniging met professionele apparatuur voor het effectief reinigen van luchtkanalen en ventilatiesystemen.

Bent u op zoek naar innovatieve apparatuur voor het reinigen van luchtkanalen en ventilatiekanalen? In het assortiment van Goodway Benelux vindt u een uitgebreid aanbod roterende borstels, perslucht en handmatige borstels. Wij hebben de beste oplossingen om elk type luchtkanaal te reinigen.

luchtkanalen reinigen

Ventilatie / luchtkanalen reinigen en gezondheid

Verontreinigde luchtkanalen en ventilatiesystemen zijn een broedplaats voor schimmelsporen, bacteriën, stof, pollen, en andere schadelijke afzettingen die kunnen leiden tot een slechte luchtkwaliteit. De gevolgen hiervan kunnen uiteenlopen van ziektes tot chronische aandoeningen aan de luchtwegen en een algehele zwakkere gezondheid. Regelmatig de ventilatiesystemen reinigen kan dit echter eenvoudig voorkomen. Goodway Benelux heeft voor elk type luchtkanaal een passende oplossing en wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw klus.

Zelf geen reinigingsexpert?

Wij kunnen u in contact brengen met bedrijven in uw buurt die al jaren met onze apparatuur werken.

Reinigen luchtkanalen

Onze oplossingen voor luchtkanaalreiniging zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Bij handmatige reiniging van luchtkanalen kan er gebruik worden gemaakt worden van de zeer gebruiksvriendelijke veeg-haspels. Deze laten zich uitstekend door de luchtkanalen voeren en zijn ideaal voor kleine klussen, zodat u geen zware apparatuur mee hoeft te nemen.
  • Bij grote, rechthoekige luchtkanalen reinigen veel van de afnemers met persluchtsystemen. In combinatie met een compressor en de juiste gereedschappen kunnen de luchtkanalen efficiënt worden gereinigd.
  • Ook een grondige reiniging wordt verkregen door gebruik te maken van de roterende borstels die op flexibele assen worden gemonteerd, voor ventilatie reinigen van grotere luchtkanalen.
  • Voor het afvoeren van losgekomen vervuilingen zijn er diverse compacte en krachtige stofafzuigsystemen leverbaar.
  • Voor alle reinigingsoplossingen zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals borstels, assen, adapters en meer.

De specialist in apparatuur voor luchtkanaalreiniging

Kortom, voor het reinigen van ieder type luchtkanaal biedt Goodway Benelux de perfecte oplossing. Bekijk hieronder het complete assortiment. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of vul het offerte aanvraagformulier in.

In onderstaande afbeelding wordt schematisch weergegeven hoe de het reinigen van luchtkanalen in zijn werk gaat: